Reiseblogg fra Travellerspoint

Regnskogtur - daintree forest/cape tribulation

11UploadedFile36.jpg
Så var det ut på dagstur i regnskogen! Fulle av forventning dro vi ut og trodde vi skulle få gå en tur i skogen. Vi hadde misforstått kraftig. Guiden tok oss med opp til en tre rampe som var en 10 minutters gåtur hvor hun rakst fortalte oss om de forskjellige trærne.
10UploadedFile38.jpg

Vi var ikke så heldige at vi så noen dyr :( vi hadde håpet å se en cassowary. Det er en fugl som er nærmeste slektning til dinosaurene og som vandrer rundt her i regnskogen. Men neida..
Krokodille cruise var iallefall med på turen, vi kjørte båt på en liten elv og så noen bittesmå krokkiser. Ikke spesielt imponerende etter de kjempekrokkisene vi så i adelaide river, men likevel gøy :) 13UploadedFile34.jpg
11UploadedFile32.jpg
14UploadedFile33.jpg
12UploadedFile35.jpg
10UploadedFile49.jpg
9UploadedFile50.jpg

Vi ble kjørt til en cape tribulation, hor det var en vakker strand vi tittet litt på før vi fikk servert lunsj.Porsjonene var ikke store, men maten var helt ok. Der fikk vi også se noen kjempe edderkopper som bodde på veggen til restauranten, æsjameien.
9UploadedFile39.jpg
9UploadedFile41.jpg
7UploadedFile40.jpg
Sandkuler som mini krabbisene lager når de graver seg need.
7UploadedFile53.jpg
Max spiste fish and chips.
8UploadedFile42.jpg
Kjempeedderkoppiiis!

Så dro vi til mossman gorge, hvor vi også fikk en liten introduksjon i aboriginal kultur og hva de levde av i regnskogen. Etbare og giftige planter osv.
11UploadedFile44.jpg
Det var en vakker elv der hvor man kunne bade for de son orket det,(iskaldt).
10UploadedFile45.jpg
11UploadedFile46.jpg
Det var vel noen småbarn som våget seg uti her.
12UploadedFile47.jpg
10UploadedFile48.jpg
9UploadedFile43.jpg
Så var det bare et stopp til, som jeg synes var det beste! Vi stoppet på en frukt farm som lagde spennende iskrem av tropiske frukter. Det var kjempegodt! Man fikk to frkter man kjente fra før og to litt mer spennende smaker! Jeg var visst den eneste på bussen som synes de var godt, så alle prøvde å prakke på meg deres is! Mer is til meg, jippi! Så bar det tilbake til cairns igjen! Vi var ikke spesielt fornøyde med denne turen.. Stort sett alt kunne vi gjort selv og slappet av..men men, gjort et gjort! Etter dette var vi ferdige med cairns, og vi begynte å kjøre sørover.
7UploadedFile52.jpg
Mmmmmm frukt iis!
7UploadedFile51.jpg
7UploadedFile54.jpg

Skrevet av Linehelensolber 04:31

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint