Reiseblogg fra Travellerspoint

Whitsundays sailing!!!

4UploadedFile65.jpg
4UploadedFile64.jpg
Så kom noe jeg har gledet meg til ganske så lenge!! Alle sier at det skal være så utrolig vakkert å dra ut med seglebåt her. Max hadde gjort det engang før, men jeg klarte jammen meg å overale han til å bli med igjen. Airlie beach var en kjempekoslig liten by, den besto ikke av mye, det var noen restauranter og cafeer samt endeløst med hosteller og bacpaker reisebyråer med tilbud på whitsunday sailing... Men den hadde en veldig vakker lagoon, i og med at det ikke er ehlt safe å bade i vannet her..

På grunn av tidspress valgte vi en to dager en natt tur på seglebåt, hvor man både kunne dykke og snorkle! :) inkludert i prisen fikk vi to netter accomedation på land, som passet oss veldig bra! Hostellet hadde flagg på alle dørene, vi fikk bo i norgeee!
3UploadedFile76.jpg
De hadde et skilt jeg fant utrolig underholdende for å advare mot at det var glatt:
3UploadedFile75.jpg
Første dagen i airlie beach gikk vi ut å spiste middag på en restaurant der vi fikk 10 % avslag(yeey) fordi vi bodde på det jostellet eller noe så der.. Vi spiste begge hot rock, det var kjempegodt!! Men ikke spesielt økonomisk.. Max valgte en stor biff og jeg spiste fajitas!
Så ladet vi opp for båttur!
3UploadedFile66.jpg

Og såååå bar det ut på båttur! Det var ingen overraskelse at stort sett alle på båten var franske, men vi møtte et tysk par som var veldig hyggelige, og de kunne engelsk hehe..
7UploadedFile55.jpg
7UploadedFile56.jpg
7UploadedFile57.jpg
Vi tok et dykk første dagen, men det var en stor skuffelse, og etter min mening bortkastede penger. Vannet var grumsete så man så ingen ting og utstyret var elendig, jeg savner cairns!
Så man knne likesågjerne snorkle, så vi gjorde det resten av turen! :)
6UploadedFile58.jpg
6UploadedFile59.jpg
5UploadedFile60.jpg
4UploadedFile61.jpg
Whitehaven beach! En elt utrooolig vakker strand! Her gikk vi i land morgenen andre dagen, og tilbragte noen timer.. Vi fikk se masse flotte utsikter og tok en hel masse teite bilder med kokken fra båten vår( som jeg selvfølgelig har vært så dum å køpt på cd). Max og jeg gikk litt rundt og lette etter baby haier og stingrays som pleier snke seg inn her når vannet er grunt.. Vi så ingen haier :( men en el masse stingraays! :)
3UploadedFile74.jpg
2UploadedFile73.jpg
3UploadedFile72.jpg
4UploadedFile71.jpg
3UploadedFile78.jpg
5UploadedFile62.jpg
Tilbake på båten var det enda mere snorkling. Vi så en manta ray en av gangene som var kjempegøy! Ikke så stor sm den vi snorklet med på vestkysten, men stor nok!

Det var en kjempeherlig tur med masse god mat, og jeg tlbragte nok av tid på dekk i bikini for å få tannen på plass! Ikke så lenge igjen nå!
4UploadedFile70.jpg
4UploadedFile69.jpg
4UploadedFile68.jpg
270_4UploadedFile67.jpg
3UploadedFile77.jpg
Max glemte å skrive seg opp på listen en gang, det måtte vi gjøre hver gang vi hadde vært i vannet. Straffen ble å spise en skje vegemite! Ughhh! Mohahaha!

Tilbake på land etter en fantastisk tur dro vi på sushi restaurant, max våget seg faktisk ut på det! Og det car kjempegodt! Sushien kjørte rundt på søte små båter foran oss :)
5UploadedFile63.jpg
3UploadedFile79.jpg

Så møtte vi alle fra båten igjen på en bar litt senere på kelden og tok noen øl! Det var en kjempekoselig tur!

Skrevet av Linehelensolber 05:11

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint