Reiseblogg fra Travellerspoint

Noen bilder fra de første dagene :)

IMG_3326.jpg
Hostellet vårt :)
UploadedFile3.jpg UploadedFile4.jpg

Har ikke lastet opp noen bilder før nå da det har vært litt vanskelig fra ipaden! Men funnet en løsning nå så det vil komme flere bilder veldig snart! :)

Skrevet av Linehelensolber 16:27 Kommentarer (0)

De første dagene i Sydney!!

overcast 18 °C

Endelig har vi kommet frem til Sydney etter en eviglang flytur! De lengste flyturene gikk helt greit, men den aller første var noe ubehagelig med mye turbulens.På flyplassen ble vi møtt av en hyggelig kar fra work and travel company som ordnet med shuffle bus til hostellet! Jeg ble en smule skuffet over været da det regnet når vi kom! Fortsatt litt kaldere enn jeg forventet, og fryser litt i og med at jeg ikke pakket bukser! Men sommeren kommer og det ordner seg nok snart! Vi har vandret litt rundt og tittet på området rundt hostellet idag og igår, imorgen skal vi på informasjons møtet og bli oppdatert angående jobbsøking og leilighet osv! :) Hostellet er helt ok, men det er veldig nærme noe som virker som china town. Det er for det meste asiatere i hele området! Begynner så smått å komme over jet lagen nå, etter jeg sov nesten 17 timer inatt..Idag har vi tenkt oss ut for første gang på en backpacker bar like ved hostellet! Spent på utelivet her! Savner alle dere hjemme! :)
Line

Skrevet av Linehelensolber 03:54 Arkivert i Australia Kommentarer (0)

6 dager til avreise...

overcast 8 °C

Under en uke igjen til avreise nå! Kjenner stressfaktoren stiger hver dag! Gruer meg aller mest til avskjed med alle kjære, men gleder meg samtidig til en fantastisk tur! Tenkte jeg skulle legge ut et test innlegg før avreise da jeg aldri har blogget før! Kommer til å skrive om og legge ut bilder av reisen her og skal prøve å oppdatere så ofte som mulig. :) For de som ikke har oversikt reiser jeg kl 16:55 mandag 24 Oktober, og ankommer Australia morgenen den 26. Jeg skal reise i ca 8 mnd, og dra innom New Zealand og USA på vei hjemover. Ser frem til en fantastisk tur og kommer til å savne alle her hjemme!
Line Helen

Skrevet av Linehelensolber 21:23 Arkivert i Norge Kommentarer (2)

(Innlegg 46 - 48 av 48) « Side .. 5 6 7 8 9 [10]